Autopurkaamot.com/Privacy policy

Henkilötietoasiaa

Autopurkaamot.com verkkosivujen käyttö ei vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä. Jotkut sivuston lisäpalvelut saattavat vaatia rekisteröitymisen. Sen lisäksi palautteen antamisen ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä keräämme käyttäjistä tietoja. Tietoja keräämällä pyrimme kehittämään tuotteitamme ja palveluamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Samoin seuraamme verkkosivun käyttäjämäärää ja käyttäjäkunnan rakennetta.

Markkinointiin liittyen kysymme käyttäjiltä nimenomaisesti lupaa suoramarkkinointiin. Jos käyttäjä on kiinnostunut verkkosivuihimme liittyen kaupallisesta informaatiosta ja antaa suostumuksensa suoramarkkinointiin, pyrimme aina huolehtimaan siitä, että markkinointimme olisi mahdollisimman kiinnostavaa ja määrältään asiallista. Käyttäjän kieltäessä suoramarkkinoinnin, emme lähesty häntä suoramarkkinoinnin keinoin.

Autopurkaamot.com verkkosivujen käytön yhteydessä syntyvän ja kerättävän käyttäjätiedon käsittelyssä noudatetaan Suomessa voimassaolevaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä sekä Euroopan Parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY periaatteita.

Rekisterin pitäjänä toimii Sunsun Oy:

Sunsun Oy
Hemmintie 2
41900 Petäjävesi
info@sunsun.fi
www.sunsun.fi

Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Samoin henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjä voi kieltää häntä koskevien tietojen käytön markkinointitarkoituksiin ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle. Näitä henkilötietolain tarkoittamia tarkastuspyyntöä ja kielto-oikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina yllä olevaan osoitteeseen.

Rekisteriseloste on nähtävillä sivuston yhteydessä.

Google Privacy Policy ja evästeet

Sivuilla olevien Google Adsense -mainosten vuoksi kolmannet osapuolet saattavat asettaa selaimeesi evästeitä ja lukea niitä sekä käyttää jäljitteitä kerätäkseen tietoa nettikäyttäytymisestäsi.

Voit estää evästeiden asettamisen Firefox -selaimeesi poistamalla ruksin kohdasta Tools --> Options --> Privacy --> Accept cookies from websites. Voit poistaa evästeet samalla välilehdellä klikkaamalla show cookies... ja remove all cookies.

REKISTERISELOSTE

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Sunsun Oy
Hemmintie 2
41900 Petäjävesi
info@sunsun.fi
www.sunsun.fi

Rekisterin nimi

Autopurkaamot.com verkkosivun käyttäjärekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksena on Autopurkaamot.com sivuston asiakassuhteiden suunnittelu ja kehittäminen, tilastointi, tutkimus, sekä mainonta ja markkinointi. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, ruokakunnan koko, kotiseutu ja sukupuoli.

Tietojen luovutus

Autopurkaamot.com voi luovuttaa käyttäjätietoja voimassaolevan lain sallimissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa suostumusta. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.

 

Viimeksi lisättyjä talvirenkaita


Michelin Alpin 5
92.00 EUR

Michelin Alpin 5 195/65R15 91H Kitkarenkaat
Lue lisää
Nokian Hakkapeliitta 5
117.00 EUR

Uusia teknisiä innovaatioita: karhunkynnet ja neliönastojen leveämmät tuet antavat paremman ...
Lue lisää
Goodyear UltraGrip 8
72.00 EUR

Goodyear UltraGrip 8 on nastaton talvirengas urheiluautoille. Kuvioinnissa on käytetty kolmea lamell...
Lue lisää
Goodyear UltraGrip 9
77.00 EUR

Goodyear UltraGrip 9 195/65R15 91H Kitkarenkaat
Lue lisää
 
VIKAKOODINLUKIJA
Monipuolinen auto- järjestelmätesteri

73 automerkkiä, satoja automalleja, kaikki normaalit OBD2 toiminnot sekä monipuoliset merkki- ja mallikohtaiset toiminnot

Siirry ostamaan
Autotarvikkeet

Katso valikoima 5% alennus autarvikkeista OBD-tarvikkeet, tuning, peruutuskamerat yms.

Action-kamerat

SJ5000 Action kamera Uusi laadukkaampi malli nyt edullisesti!

SJ4000 Action kamera Tilaa vaikka liikennetilanteiden tallentamiseen

Fatbike-pyörät

Fatbike 26 tuumainen Nyt huippuhalvalla Fatbikit. Isot renkaat sopivat hyvin suomen olosuhteisiin.